Hoge opkomst bij informatiebijeenkomsten Pleynkwartier

Gisteren hebben er twee informatiebijeenkomsten plaatsgevonden voor omwonenden in de wijk. Deze vond plaats op het terrein waar in de toekomst het Pleynkwartier gerealiseerd gaat worden. We zijn ontzettend blij met de hoge opkomst en positieve reacties.

We kijken met trots en enthousiasme terug op de bijeenkomsten. We hebben het als prettig ervaren om de omwonenden meer te vertellen over de woonomgeving en om het gesprek aan te kunnen gaan. Iedereen kon zijn of haar vragen stellen en dit zorgde voor een open gesprek. Tijdens de bijeenkomsten hebben we waardevolle punten ontvangen die zeker worden meegenomen bij de ontwikkeling van het Pleynkwartier.

De vragen en antwoorden die tijdens de bijeenkomsten aan bod zijn gekomen, kunt u teruglezen bij de veelgestelde vragen op deze website. Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via communicatie@pleyade.nl.

Uiteraard blijven wij alle omwonenden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wanneer het Masterplan beschikbaar is, zullen wij deze ook op de website plaatsen. Houdt u dus vooral de website in de gaten.